Garantie aanmelden

Onderhoud, service en garantie

Eén jaar gratis all-in garantie? Meld je in 2 minuten aan!

Je hebt bij de aanschaf van onze waterontharders standaard twee jaar wettelijke fabrieksgarantie, maar 95% van onze klanten schrijven zich ook in voor de gratis éénjarige all-in garantie.

Is er een defect in dat jaar? Dan komen de kosten van voorrijden, arbeid en onderdelen allemaal voor onze rekening.

Ik wil de éénjarige all-in garantie

De meeste storingen lossen wij gewoon op via de telefoon

Werkt jouw waterontharder niet meer naar behoren? Dan gaan wij er alles aan doen om dat zo snel mogelijk voor je op te lossen. Om jou van je storing af te helpen, zijn onze technische specialisten op werkdagen tussen 08:15 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 078 – 890 74 44.

In bijna alle gevallen kunnen wij je helpen om zelf de storing te verhelpen. Is dit niet mogelijk, dan sturen we een monteur bij je langs. Als je nog garantie hebt, dan hoef je niks te betalen voor het voorrijden, de arbeidskosten en de onderdelen.

Elk jaar gegarandeerd veilig drinkwater?

In verband met de waterkwaliteit en hygiëne, is het belangrijk om je waterontharder elk jaar door ons te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt reinigen we je waterontharder van binnen en controleren we deze direct op gebreken. Indien noodzakelijk vervangen wij ook onderdelen, soms zelfs preventief.

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het type waterontharder en de frequentie. Als je elk jaar het onderhoud door ons laat uitvoeren, verzeker je jezelf ook direct van de all-in garantie. Als je een storing hebt, dan sturen we kosteloos een monteur bij je langs en hoef je niks te betalen voor het voorrijden, de arbeidskosten en de onderdelen.

Na tien jaar vervalt het garantierecht op de onderdelen. Gaat er dan iets stuk, dan betaal je alleen de kosten voor de onderdelen. De reparatiekosten, het voorrijden en de telefonische support blijven nog wel steeds van kracht.

Monteurs hebben altijd regeneratiezout bij zich

Is jouw zout bijna op? Onze monteurs hebben elke dag voldoende zout bij zich om je voorraad weer bij te vullen. Om het nog makkelijker voor je te maken, hoef je niet direct te betalen. De betaling verloopt namelijk via een betaallink die je na een aantal dagen ontvangt via de mail.