Garantie aanmelden

Voor installatiebedrijven

Wij ondersteunen de installateurs

Om een waterontharder met succes te kunnen verkopen en installeren, heb je productkennis nodig. En omdat je als groothandel of wederverkoper vaak meerdere producten verkoopt, is het niet vanzelfsprekend dat iedereen alle kennis over een waterontharder voorhanden heeft.

Daarom ondersteunen wij installateurs met technische en productkennis. Een productdemonstratie is hier een mooi voorbeeld van. Wij hebben een mobiel demonstratiemeubel waarmee we het verschil tussen hard en zacht water kunnen demonstreren. Dit is ook mogelijk met een demonstratiekoffer die eventueel kan worden aangeschaft door de installateur. Hiermee kan de installateur bij zijn klanten een productdemonstratie verzorgen.

Heb je professionele productfoto’s nodig voor op jouw website? Of ben je op zoek naar promotiemateriaal zoals banners, flyers of zelfs stickers voor op jouw bedrijfswagen? Laat het weten en onze marketing afdeling helpt je zo goed mogelijk verder met de geschikte marketingmiddelen.

Vraag een bel gesprek aan

Verkooptrainingen op locatie

Naast het verzorgen van productdemonstraties, geven wij ook verkooptrainingen op locatie. Wij brengen jou in no-time op snelheid en leren hoe je onze waterontharders het beste kunt verkopen.

Technische ondersteuning voor installateurs

Loop je tijdens de installatie tegen een technisch probleem aan? Dan kun je als installateur gebruik maken van onze technische support via de telefoon. Wij staan je graag te woord en lossen samen het probleem direct met je op.

Het onderhoud, de vragen en eventuele klachten van de consument komen na installatie bij ons terecht

Is de waterontharder werkend aangesloten? Dan zorgen wij dat hij de komende jaren goed blijft draaien met behulp van ons onderhoudsprogramma. Jij verzorgt de plaatsing en wij zorgen dat onderhoud én service wordt aangeboden als de klant zich registreert. Je hebt hier dus later geen omkijken meer naar.

Een product zonder klachten. Verkopen, installeren en klaar.

Waar is DigiSoft te verkrijgen?

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt en vraag een van de medewerkers het hemd van het lijf over het product.

Bekijk de verkooppunten

Installateurs over Digisoft

Installateurs over Digisoft